چگونه از ترش کردن معده خلاص شویم؟

سیاه دانه را نیم کوب کرده و بلافاصله با عسل مخلوط کنید و صبح ناشتا یک قاشق و موقع خواب یک قاشق مرباخوری میل کنید.

به گزارش هراز خبر، سیاه دانه یا همان نعناع فلفلی سیاه، یک گیاه علفی است که از خانواده یاس با نام علمی Nigella sativa شناخته می‌شود.

این گیاه در مناطق گرم و خشک آفریقا، آسیا و اروپا رشد می‌کند و بذرهای آن از دیرباز در طب سنتی به عنوان دارو استفاده می‌شود.

این بذرها دارای مواد مغذی مانند ویتامین‌ها، مواد معدنی و اسیدهای چرب امگا 3 و 6 هستند.

از مصرف سیاه دانه جهت بهبود سلامتی دستگاه تنفسی، سیستم ایمنی، کاهش التهابات، کاهش خطر بیماری قلبی عروقی، بهبود عوارض بیماری دیابت و …

منبع: جلد نیوز

اشتراک گذاری در telegram
تلگرام
اشتراک گذاری در whatsapp
واتساپ
اشتراک گذاری در email
ایمیل
اشتراک گذاری در twitter
توئیتر
اشتراک گذاری در facebook
فیسبوک
اشتراک گذاری در print
چاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا