کدام نان برای دیابتی‌ها مناسب است؟

نان سفید یا نان تیره؛ کدام نان برای دیابتی‌ها و کاهش وزن مناسب است؟

به گزارش هراز خبر، بیماران دیابتی باید مقادیر کمتری نان مصرف کنند، با این حال بهتر است به جای آرد تصفیه شده، از آرد گندم کامل استفاده کنند. نان سفید که با حداقل فیبر تهیه می شود، دارای شاخص گلیسمی بالاتری است و برای بیماران دیابتی توصیه نمی‌شود.

نان تیره‌ای که با آرد سبوس دار تهیه می‌شود، دارای شاخص گلیسمی پایین‌تری است و همه افراد از جمله افرادی که رژیم کتو دارند و افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می‌توانند آن را مصرف کنند، زیرا حاوی فیبر بیشتری است.

نان سفید رایج ترین نان مصرفی است، اما امروزه به دلیل مزایای سلامتی، مردم در سراسر دنیا، به سمت نان تیره یا یا باصطلاح قهوه‌ای روی آورده‌اند، علاوه بر نان، برنج قهوه‌ای و شکر قهوه‌ای نیز سالم‌تر از نسخه‌های فرآوری شده برنج و شکر سفید در نظر گرفته می‌شوند.

اشتراک گذاری در telegram
تلگرام
اشتراک گذاری در whatsapp
واتساپ
اشتراک گذاری در email
ایمیل
اشتراک گذاری در twitter
توئیتر
اشتراک گذاری در facebook
فیسبوک
اشتراک گذاری در print
چاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا