آبگوشت مار

سوپ مار آشی غلیظ است که از جمله حاوی مرغ خرد شده، ژامبون، قارچ و پوست نارنگی در کنار گوشت مار است. به طور سنتی، هنگ‌کنگی‌ها معتقدند سوپ مار برای تقویت عضلات و استخوان‌ها به ویژه در ماه‌های سرد سال مفید است.
اشتراک گذاری در telegram
تلگرام
اشتراک گذاری در whatsapp
واتساپ
اشتراک گذاری در email
ایمیل
اشتراک گذاری در twitter
توئیتر
اشتراک گذاری در facebook
فیسبوک
اشتراک گذاری در print
چاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا