مقایسه بازدهی طلا و سکه در سال ۱۴۰۳ که باید بدانید!

بازار طلا و سکه طی یک سال گذشته بازدهی قابل توجهی داشته است و هر دو بازار سودده بوده‌اند؛ اما از میان طلا و انواع سکه، خریداران کدام یک بیشترین سود را به دست آورده‌اند؟

به گزارش هراز خبر، قیمت طلا و سکه طی یک سال گذشته با افزایش قابل توجهی همراه شده و افرادی که پیش از اوج‌گیری قیمت‌ها اقدام به خرید طلا و سکه کردند سود خوبی از طریق سرمایه‌گذاری در طلا و سکه به دست آوردند.

اما از میان طلا و سکه سود سرمایه‌گذاری در کدام یک بیشتر بوده است؟

با مقایسه طلا ۱۸ عیار و سکه امامی می‌توان دریافت که سود سرمایه‌گذاری در طلا به نسبت سکه امامی بیشتر بوده است. سود سالانه طلا ۱۸ عیار ۸۴.۳۶ درصد است؛ به این معنا که اگر یک سرمایه‌گذار یک سال پیش در تاریخ چهارشنبه ۸ آذر ۱۴۰۲ بخشی از سرمایه خود را به طلا ۱۸ عیار تبدیل کرده بود این اقدام موجب افزایش سرمایه او به میزان ۸۴.۳۶ درصد می‌شد. این رقم در خصوص سکه امامی ۷۷.۲۱ درصد است که نشان می‌دهد طلا ۱۸ عیار بازدهی بیشتری داشته است.

همچنین سود ۶ ماهه طلا ۱۸ عیار نیز از سکه امامی بیشتر بوده است. سود ۶ ماهه طلا ۱۸ عیار ۳۵.۳۹ و سود ۶ ماهه سکه امامی ۲۸.۱۴ درصد است. در خصوص سود ۳ ماهه نیز این ارقام برای طلا ۱۸ عیار و سکه امامی به ترتیب ۲۵.۶۳ و ۱۹.۴۷ درصد بوده که این نشان از سوددهی بیشتر طلا ۱۸ عیار طی ۳ ماه گذشته دارد.

اما در یک سال اخیر میزان بازدهی سکه بهار آزادی به نسبت سکه امامی و طلا ۱۸ عیار بیشتر بوده است. سود سالانه سکه بهار آزادی ۹۱.۹۱ بوده که بیش از ۷ درصد بیشتر از بازدهی طلا ۱۸ عیار بوده است.

سود سالانه نیم سکه ۷۴.۳۵ درصد و سود سالانه ربع سکه ۶۱.۰۵ درصد بوده که در مقایسه با سود سالانه سکه امامی و سکه بهار آزادی کمتر بوده و به طور کلی خریداران سکه بهار آزادی در طول یک سال گذشته بیشترین سود را به دست آورده‌اند.

مقایسه سوددهی طلا ۱۸ عیار با طلا ۲۴ عیار نیز حاکی از آن است که طلاها با عیارهای مختلف تقریباً سوددهی برابری داشته‌اند. سود سالانه طلا ۲۴ عیار ۸۴.۳۵ درصد (یک صدم درصد کمتر از طلا ۱۸ عیار)، سود ۶ ماهه طلا ۲۴ عیار ۳۵.۳۹ درصد (برابر با طلا ۱۸ عیار) و سود ۳ ماهه طلا ۲۴ عیار ۲۵.۶۳ درصد (برابر بار طلا ۱۸ عیار) بوده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

اشتراک گذاری در telegram
تلگرام
اشتراک گذاری در whatsapp
واتساپ
اشتراک گذاری در email
ایمیل
اشتراک گذاری در twitter
توئیتر
اشتراک گذاری در facebook
فیسبوک
اشتراک گذاری در print
چاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا