به گزارش هراز خبر، مهدی سوری در گفتگو با خبرفوری اظهار کرد: بازارها در اوج ناامیدی رشد میکنند و در اوج امید میریزند. اینکه یک بازار دو سه سال عقب افتاده اتفاقا یک سیگنال مثبت است.
این کارشناس اقتصادی خاطر نشان کرد: بالا رفتن نرخ بهره حقیقی برای به تعویق انداختن تورم از طریق راکد کردن بازار است که این موقتی است.
به گفته او، بازده در کسب و کارهای تولیدی به طور میانگین ۵ درصد است و نرخ تامین مالی فعلی که ۳۵ درصد است موجب کاهش تامین مالی و کاهش تولید است.
سوری ادامه داد: شرکتهایی که صادرات دارند به واسطه فاصله دلار نیما با دلار آزاد که اگر روزی جبران شود میتوانند شرایط مناسبی را داشته باشند.
وی افزود: هرجا سود در اقتصاد هست دولت آنرا بر میدارد اما علی رغم دست اندازیهای دولت، شرکتهای بزرگ راه خودشان را میروند.
مهدی سوری بیان داشت: در انتخاب سبد سرمایهگذاری باید توجه داشت که پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشود چه پیش فروش موبایل باشد چه بورس چه هرجای دیگری!
این کارشناس اقتصادی ادامه داد: برای کسانی که تخصص لازم را ندارند در شرایط فعلی اوراق و صندوقهای درآمد ثابت کم ریسک گزینههای مناسبی است.
سوری افزود: یک گفتمان در شعارهای سال دیده میشود. از سال ۹۸ تا امسال، ۶ سال است که در تمام سالها کلمه تولید به کار رفته است.
وی ادامه داد: از آن سمت گفتمان دیگری وجود دارد که حامی اختلاف دلار نیمایی، نرخ بهره بالا، مالیات ستانی به هر قیمتی، دستکاری قیمتها و دولتی کردن اقتصاد است که ضد گفتمان اول است.
سوری ادامه داد: یک روز سلطان سکه را اعدام کنیم که سکه ۳ میلیون بود و الان ۱۰ برابر شده، یک روز سلطان شکر را بگیریم و یک روز مبارزه کنیم با کسی که قیمت سیمان را بالا برده، این ها فرافکنی است.