راز طولانی شدن عمر با این نوع فلفل!

​دانشمندان چینی آزمایشی ترتیب دادند: آنها نیم میلیون چینی ۳٠ تا ۷۹ ساله را به مدت ۷ سال بررسی کردند.

به گزارش هراز خبر، داوطلبان به دو گروه تقسیم شدند: در یکی، آنها ۳ بار در هفته غذای تند می‌خوردند، در دیگری – همه جوری غذایی می‌خوردند به جز تند.

نکته این است که فلفل حاوی ماده خاصی است – کپسایسین. این همان چیزی است که به آن گرما می‌دهد. کپسایسین تولید اندورفین – هورمون های شادی را افزایش می‌دهد. بنابراین به مرور زمان میتوانید به غذاهای تند عادت کنید.

علاوه بر این، کپسایسین سلول‌های سرطانی را از بین می بر، میتوکندری را مهار می‌کند. در واقع کپسایسین سلول‌های سرطانی را از انرژی محروم می‌کند.

منبع: خبر فوری

اشتراک گذاری در telegram
تلگرام
اشتراک گذاری در whatsapp
واتساپ
اشتراک گذاری در email
ایمیل
اشتراک گذاری در twitter
توئیتر
اشتراک گذاری در facebook
فیسبوک
اشتراک گذاری در print
چاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا