امگا۳ راهی برای رقیق کردن خون

یکی از عوامل مهم برای رقیق کردن خون، مصرف امگا سه است.

به گزارش هراز خبر، امگا۳ عامل مهمی برای رقیق کردن خون و تسهیل حرکت مواد در جدار رگ‌های خونی است.

در نتیجه می‌تواند اختلالات مربوط به غلظت بالای خونی را که به دنبال بیماری‌های قلبی عروقی و یا تنفسی ایجاد می‌شود، کاهش دهد و مانع از ترومبوز «ایجاد لخته خونی داخل رگ» شود

همچنین این خاصیت مهم امگا۳ مانع از ایجاد آمبولی «لخته خونی» و به دنبال آن سکته قلبی می‌شود.

اشتراک گذاری در telegram
تلگرام
اشتراک گذاری در whatsapp
واتساپ
اشتراک گذاری در email
ایمیل
اشتراک گذاری در twitter
توئیتر
اشتراک گذاری در facebook
فیسبوک
اشتراک گذاری در print
چاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا