به جای پرتقال جعفری بخورید!

پرتقال به داشتن ویتامین C فراوان معروف است اما جعفری گیاهی است که ویتامین C بیشتری نسبت به پرتقال دارد.

به گزارش هراز خبر، نام این گیاه که علاوه بر ویتامین Cدارای آهن و کلسیم و خواص بسیار دیگری دارد، جعفری می باشد.

▪ جعفری ۳ برابر پرتقال ویتامین (c) و ۲ برابر اسفناج، آهن دارد.

▪ میزان هورمون های زنانه را تنظیم می کند.

▪ منبع عالی ویتامین A،K و فولات است.

▪ دارای روغن فرار است که طبق آزمایش های اولیه مانع تشکیل تومور به ویژه در ریه می شود.

▪ روغن فرار این گیاه، ماده سرطان زای موجود در دود سیگار و دود زغال را هنگام کباب کردن خنثی می کند.

▪ فولیک اسید موجود در آن مانع بروز سرطان های روده بزرگ و گردن رحم می شود.

▪ ترکیب های مفید آنتی اکسیدان آن به نام فلاوانوئیدز با مولکول های حاوی اکسیژن ترکیب می شود و مانع آسیب به سلول ها می شود.

▪ فولیک اسید در جعفری، ماده مغذی حیاتی برای حفظ سلامت قلب و عروق به حساب می آید.

▪ مصرف کم مواد غذایی حاوی ویتامین c مانند جعفری خطر بروز آرتریت روماتوئید را ۳ برابر می کند.

▪ بوی بد دهان را از بین می برد.

▪ از آن جا که جعفری خاصیت ادرارآور دارد، در کاهش وزن موثر است.

▪ کلیه ها را تصفیه می کند.

▪ به دستگاه گوارش کمک می کند.

▪ دم کرده جعفری خشکی عضلات و درد مفاصل را کاهش می دهد.

▪ دم کرده این گیاه دوره قاعدگی را منظم می کند و علایم قبل از قاعدگی را کاهش می دهد.

▪ کاهش دهنده استرس است.

▪ کلسیم موجود در آن استخوان و دندان ها را تقویت می کند.

منبع: صد آنلاین

اشتراک گذاری در telegram
تلگرام
اشتراک گذاری در whatsapp
واتساپ
اشتراک گذاری در email
ایمیل
اشتراک گذاری در twitter
توئیتر
اشتراک گذاری در facebook
فیسبوک
اشتراک گذاری در print
چاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا