بسیاری از خانوارها توان خرید مرغ و گوشت را از دست دادند!

پس از افزایش شدید قیمت مرغ در ماه‌های ابتدای امسال، دولت با برنامه‌ریزی برای افزایش جوجه‌ریزی تلاش کرد قیمت مرغ را در بازار به تعادل برساند، اما در روز‌های گذشته روند افزایشی نرخ دوباره آغاز شده است.

به گزارش هراز خبرف روزنامه قدس نوشت:

آمارها نشان می‌دهد در دو سال گذشته سرانه مصرف گوشت قرمز از ۱۲ به حدود ۶ کیلوگرم و سرانه مصرف مرغ از ۳۲ به حدود ۲۶ کیلوگرم تقلیل یافته است. این کاهش مصرف ناشی از نوسان‌های قیمتی است که همیشه شیب رو به بالایی دارد و دست مردم را از این محصولات کوتاه می‌کند.

پس از افزایش شدید قیمت مرغ در ماه‌های ابتدای امسال، دولت با برنامه‌ریزی برای افزایش جوجه‌ریزی تلاش کرد قیمت مرغ را در بازار به تعادل برساند، اما در روز‌های گذشته روند افزایشی نرخ دوباره آغاز شده است.

درباره گوشت قرمز، به گفته علی‌اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی، جریان افزایش قیمت همچنان ادامه خواهد یافت، چراکه دام در ایران به تعداد کافی وجود ندارد.

فرهاد اکبری، رئیس اتحادیه دامداران کشور در گفت‌وگو با قدس، گرانی گوشت در روزهای اخیر را ناشی از عرضه کم دام به بازار و بالا رفتن نرخ نهاده دامی می‌داند و می‌گوید: دولت باید با در نظر گرفتن تسهیلات برای تأمین نهاده‌ها به تولیدکننده کمک کند دام خودش را برای مدت بیشتری نگه دارد تا پرواری شود؛ در غیر این صورت عرضه دامی که وزن کافی نگرفته است موجب کمبود گوشت در بازار می‌شود.

همچنین مؤیدیان، کارشناس اقتصاد کشاورزی با یادآوری اینکه وقتی مصرف‌کننده نتواند گوشت گوسفند و گاو تهیه کند به تهیه گوشت مرغ بسنده می‌کند، تأکید دارد: در شرایط فعلی به خاطر کاهش قدرت خرید مصرف‌کننده، سهم مرغ هم در سبد خانوار کم شده است.

اشتراک گذاری در telegram
تلگرام
اشتراک گذاری در whatsapp
واتساپ
اشتراک گذاری در email
ایمیل
اشتراک گذاری در twitter
توئیتر
اشتراک گذاری در facebook
فیسبوک
اشتراک گذاری در print
چاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا