به گزارش هراز خبر، استفانسکی می گوید افرادی که می خواهند رفلاکس معده خود را مدیریت کنند، باید:
از مصرف غذاهای محرکی که باعث بروز یا تشدید علائم رفلاکس می شوند مانند نعناع، شکلات، کافئین، غذاهای اسیدی و غذاهای تند خودداری کنید.
برای کاهش فشار روی معده و مری، وعده های غذایی کوچکتر اما به دفعات بیشتر در طول روز بخورید.
غذاهای چرب و روغن های اضافه شده را در رژیم غذایی خود محدود کنید و به جای آن غذاهای پخته شده، آب پز یا بخارپز را انتخاب کنید. همچنین پروتئین خود را از گوشت بدون چربی، مرغ، ماهی، لوبیا و … دریافت کنید.