این مواد غذایی التهاب را کاهش می‌دهند!

با مصرف این مواد غذایی التهاب را کاهش دهید!

به گزارش هراز خبر، پیشگیری از بروز التهاب کار سختی نیست؛ مصرف غذاهای مناسب، مانند غذاهای غنی از آنتی اکسیدان، یک روش کلیدی برای مهار التهاب است.
تحقیقات نشان می‌دهد که ترکیبات آنتی اکسیدانی، از سلول‌ها در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند.

در ادامه به چند نمونه از منابع خوراکی آنتی اکسیدان اشاره می‌شود:

شکلات تلخ

گوجه فرنگی

چای سبز

پرتقال

اسفناج

قهوه

اشتراک گذاری در telegram
تلگرام
اشتراک گذاری در whatsapp
واتساپ
اشتراک گذاری در email
ایمیل
اشتراک گذاری در twitter
توئیتر
اشتراک گذاری در facebook
فیسبوک
اشتراک گذاری در print
چاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا