سیر وحشی، درمان هر درد! + خواص بی نظیر

سیر وحشی یا والک با نام علمی Allium ursinum به طور فزاینده ای میان مصرف کنندگان اروپایی و آسیایی محبوب شده است.

به گزارش هراز خبر، این گیاه چند ساله از جنس Allium و خانواده نرگسیان (Amaryllidaceae) در فصل بهار به عنوان یکی از اولین جوانه های سبز رنگ در جنگل های سایه دار یا در کنار رودخانه ها و آب ها ظاهر می شود.

علاوه بر این، در صورت تمایل می توان آن را کشت هم کرد. با این وجود سیر وحشی را نمی توان در بسیاری از کشورها برداشت کرد، زیرا در لیست قرمز گونه های در معرض خطر در اوکراین، بلاروس، لیتوانی، لتونی، برخی از مناطق روسیه و شمار دیگری از کشورها ذکر شده است.

خواص شگفت انگیز و متنوع، والک را در اروپا و آسیا تبدیل به یک ماده خوراکی پرطرفدار کرده است. برای مثال سیر وحشی اشتها را افزایش می دهد و به دلیل فرمول ساختاری غنی خود به عنوان نوعی درمان خانگی برای ناخوشی های مختلف استفاده می شود.

بدین ترتیب می توان آن را یک “ابر غذا” همه فن حریف نامید. گفتنی است که از زمان آغاز همه گیری کووید تقاضا برای چنین ابر غذاهایی افزایش یافته است. پس وقت آن رسیده که به سیر وحشی که حتی به صورت صنعتی نیز قابل کشت است، توجه ویژه ای شود.

تمامی نکاتی که در خصوص این‌ گیاه فوق العاده مورد بررسی قرار می گیرند، با استناد به مقالات مرکز‌ ملی اطلاعات زیست فناوری آمریکا جمع آوری شده اند و از طریق وب سایت این مرکز در دسترس علاقه مندان هستند.

اشتراک گذاری در telegram
تلگرام
اشتراک گذاری در whatsapp
واتساپ
اشتراک گذاری در email
ایمیل
اشتراک گذاری در twitter
توئیتر
اشتراک گذاری در facebook
فیسبوک
اشتراک گذاری در print
چاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا