مصرف خاکشیر و فواید بی نظیر آن

خاکشیر با نام علمی Descurainia sophia گیاهی علفی یک ساله یـا دو سـاله و از تیـره شـب‌بـو و یکی از گیاهانی است که برای بهبود وضعیت گوارشی افراد توصیه شـده است.

به گزارش هراز خبر، خاکشیر در طب سنتی جایگاه ویژه‌ای دارد و در رفع تشنگی و جلوگیری از گرمازدگی در فصل تابستان موثر است.

خاکشیر جزو آن دسته از خوراکی‌هایی است که خوردن آن باعث از بین رفتن عطش شده و بهترین نوشیدنی در ماه رمضان برای کاهش تشنگی است.

به گزارش بهداشت نیوز، یکی از مهم‌ترین عملکرد‌های شربت خاکشیر در ماه رمضان، ادرارآور بودن آن است. در ماه رمضان، کلیه‌ها به علت کم‌آبی بدن دچار اختلال می‌شوند. شربت خاکشیر، ادرار را افزایش می‌دهد، کلیه‌ها را تقویت و سموم را از بدن خارج می‌کند؛ این کار به خنک شدن بدن نیز کمک می‌کند.

میوه‌ای که بیشتر از پرتقال ویتامین C دارد

این غذاهای گیاهی ویتامین B12 دارند

در ماه رمضان، به علت کمبود آب بدن، پوست دچار خشکی و التهاب می‌شود. خاکشیر سرشار از امگا ۳ است و در درخشندگی و طراوت پوست نقش به سزایی دارد. هم چنین خاکشیر، با افزایش اکسیژن پوست، سلول‌های پوستی را تحریک می‌کند و تولید فیبروبلاست را افزایش می‌دهد.

بهتـرین کـاربرد خاکشیر به خاطر خاصیت ضدعفونی کننده آن است و برای ناراحتی‌های روده مثل اسهال یا حتی یبوست مفید است.
آثار درمانی گسترده‌ای از جمله خلط آور، محرک و نیروبخش، نرم‌کننده و تقویت‌کننده قلب و اثرات ضد انگلی برای خاکشیر ذکر شده است.

اشتراک گذاری در telegram
تلگرام
اشتراک گذاری در whatsapp
واتساپ
اشتراک گذاری در email
ایمیل
اشتراک گذاری در twitter
توئیتر
اشتراک گذاری در facebook
فیسبوک
اشتراک گذاری در print
چاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا