به گزارش هراز خبر، گردشگر در تلاش است که در سفر خود به یکی از نقاط دنیا، به جز دیدار از میراث فرهنگی و طبیعی آن جغرافیا، با خوردن غذاهای سنتی، به یک سفر منحصر به فرد دست یابد.
در واقع هدف از گردشگری خوراک به صورت تجربه خوردن غذاها و نوشیدنیهای سنتی یک منطقه برای درک اصالت فرهنگ مقصد است.
اما این تعریف، ریشه در تمایلات درونی فرد برای یادگیری و حضور در فرهنگهای گوناگون دارد، چرا که غذا به ابزار مهمی برای شناخت فرهنگهای مختلف تبدیل شده است.
بنابراین شاید بتوان گفت گردشگران غذا، گردشگران فرهنگ هستند.