ترد شدن خیارشور خانگی با ۸ ترفند ساده

مهم‌ترین چالش در تهیه خیارشور این است که ما دستورالعمل‌ها را رعایت می‌کنیم اما بازهم خیارشورمان لیز و نرم می‌شود.

به گزارش هراز خبر، برای ترد شدن خیارشور به این نکات توجه کنید​:

خیارشور درست کردن دردسرهایی دارد؛ در عین‌ حال اگر قلق‌های آن را رعایت کنید بسیار به صرفه‌تر است. مهم‌ترین چالش در تهیه خیارشور این است که ما دستورالعمل‌ها را رعایت می‌کنیم اما بازهم خیارشورمان لیز و نرم می‌شود. برای ترد شدن خیارشور به این نکات توجه کنید.

راز ترد شدن خیارشور خانگی با چند نکته ساده

حتما برای این‌که خیارشور شما ترد و خوشمزه باشد از خیارهای تازه قلمی و ترد استفاده کنید. خیار مانده یا خیار گلخانه‌ای به درد شما نمی‌خورد. ۲) حتما خیارها را تمیز بشویید و حسابی خشک کنید. اگر قطره‌ای آب شیر کلردار روی خیارها بماند خیارشور شما بعدا کپک خواهد زد.

بهتر است داخل دبه خیارشور خود ۷ تا ۸ عدد دانه نخود خام تمیز و خشک بیندازید. نخود داخل دبه نوعی گاز تولید می‌کند که این گاز برای ترد شدن خیارشور مفید است.

آب را بجوشانید و بعد که خنک شد برای خیارشور استفاده کنید. استفاده از آب کلردار شیر می‌تواند باعث کپک زدن و نرم شدن خیارشور شود.

سعی کنید به اندازه کافی از فلفل سبز، سیر، ترخون و مرزه استفاده کنید اما از مقدار زیادی سرکه استفاده نکنید چون سرکه زیاد موجب نرم شدن خیارشور خواهد شد.

بهتر است به جای نمک یددار از نمک دریا استفاده کنید.

در دبه را تا رسیدن خیارشور خوب محکم کنید. اگر به خیارشورهای شما هوا نفوذ کند هم زودتر خراب می‌شوند و هم این‌که کپک خواهند زد. بهتر است همیشه یک لایه سلفون روی دبه بکشیم و بعد در دبه و ظرف را محکم ببندیم تا هوا به داخل آن نفوذ نکند.

حتما شکوفه‌ های خیارها را کامل جدا کنید. چون ممکن است قارچ یا مخمر موجود در آن‌ها مسئول اصلی نرم شدن آنزیم ترشی باشد.

منبع: خراسان

اشتراک گذاری در telegram
تلگرام
اشتراک گذاری در whatsapp
واتساپ
اشتراک گذاری در email
ایمیل
اشتراک گذاری در twitter
توئیتر
اشتراک گذاری در facebook
فیسبوک
اشتراک گذاری در print
چاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا