باب و جوجه کباب هم لاکچری شدند!

کباب ۲۵ درصد گران شد/ هر پرس کوبیده، جوجه کباب و شیشلیک چند؟

کباب و جوجه کباب از آغاز سال ۱۴۰۲ نسبت به سال گذشته حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد گران‌تر شده است.

علی‌اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه صنف دارندگان رستوران تهران گفت:

قیمت کباب با توجه به وزن آن متفاوت است و با توجه به وزن، هر پرس جوجه کباب با برنج ۱۵۰ تا ۱۸۰ هزار تومان و هر پرس کوبیده هم از ۱۴۰ تا ۲۰۰ هزار تومان است.

این صحبت‌ها در حالی است که در کبابی‌های معروف تهران هر پرس جوجه کباب بین ۲۷۰ هزار تا ۳۰۰ هزار تومان قیمت دارد. در این رستوران‌ها که بیشتر غذاهای کبابی سرو می‌شود هر سیخ کباب لقمه گوسفندی ۲۰۰ هزار تومان و چلو کره هم ۱۰۰ هزار تومان است.

بنابراین، اگر کباب را همراه با برنج بخواهید سفارش دهید هر پرس چلوکباب ممتاز (مشتمل بر ۳۲۰ گرم مغز راسته گوسفندی) تا ۵۰۰ هزار تومان خرج دارد. در این رستوران‌ها، هر پرس کباب بره یا شیشلیک نزدیک به ۶۰۰ هزار تومان است./همشهری

اشتراک گذاری در telegram
تلگرام
اشتراک گذاری در whatsapp
واتساپ
اشتراک گذاری در email
ایمیل
اشتراک گذاری در twitter
توئیتر
اشتراک گذاری در facebook
فیسبوک
اشتراک گذاری در print
چاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا