اهمیت امتحان نهایی کمتر از کنکور نیست

سرپرست آموزش و پرورش در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش گفت: امتحانات نهایی از حساسیت بالایی برای نظام تعلیم و تربیت برخوردار است، بنابراین اهمیت آن‌ها کمتر از آزمون کنکور نیست.

به گزارش هراز خبر، هزارو بیست و هفتمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با حضور سرپرست وزارت آموزش و پرورش، دبیرکل شورای عالی و سایر اعضای آن در سالن جلسات وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.

در این جلسه اعضای شورای عالی آموزش و پرورش مسائل مختلف آموزش و پرورش از جمله: کنکور، ضرورت تدوین آئین نامه تصحیح اوراق امتحانی، لزوم بررسی برنامه‌های آموزش و پرورش در برنامه هفتم توسعه در شورای عالی آموزش و پرورش، توجه جدی به فعالیت‌های تربیتی و پرورشی مدارس، توجه جدی به نقش معلم، تهیه و تدوین مقررات نحوه ارتباط اولیاء و ارباب رجوع با مدارس، اجرای طرح تثبیت یادگیری دانش آموزان، بی سوادی پنهان دانش آموزان در دوران کرونا و. را بحث و بررسی کردند.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: برای آموزش و پرورش باید در چارچوب قانون و مقررات موجود تصمیم گیری شود.

رضا مراد صحرایی با تاکید به اینکه برای برگزاری امتحانات نهایی آمادگی لازم داریم، افزود: با توجه به تاثیر ۴۰ درصدی امتحانات نهایی درکنکور سراسری، این امتحانات حساسیت بالایی برای دستگاه تعلیم و تربیت دارد. حوزه‌های امتحان نهایی زیادی در کشور داریم که اهمیت آن‌ها کمتر از آزمون کنکور نیست.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: برای حفظ امنیت سئوالات امتحانی، تدابیر مختلفی اندیشیده خواهد شد.

صحرایی با اشاره به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور ابراز کرد: بر اساس این مصوبه فعالیت‌های آموزشی و پرورشی می‌تواند متناسب با آنچه در سند تحول بنیادین و برنامه درسی ملی آمده، ارائه شود و این گونه معلم، مدرسه و کلاس جایگاه و شأن خود را بدست می‌آورند.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: کنکور یک سد محکم در برابر توسعه و پیشرفت آموزش و پرورش و یکی از موانع اجرای تحول در آموزش و پرورش است.

صحرایی اظهار داشت: باید از تجربیات دوران کرونا درس بگیریم و از آن‌ها برای بهبود روند آموزش و پرورش استفاده کنیم.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش ابراز داشت: اجرای آموزش ترکیبی نیازمند ملزوماتی است که همه آن‌ها در دست آموزش و پرورش نیست باید همه دستگاه‌ها برای اجرای این امر مهم به کمک آموزش و پرورش بیایند.

وی تصریح کرد: خصوصی سازی در آموزش و پرورش خلاف نص صریح قانون است، چون سرنوشت نسل آینده کشور در دستان این نهاد تاثیرگذار کشور است.

در ادامه این جلسه، محمود امانی دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: نظام مالی و اقتصادی آموزش و پرورش و مناسبات آن با سایر دستگاه‌ها باید باز بینی و بازنگری شود.

امانی افزود: دستگاه‌ها در نگاه به آموزش و پرورش باید منافع ملی را در نظر گرفته و کمک کنند تا مسائل و مشکلات آموزش و پرورش برطرف شود.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تاکید کرد: همه باید نسبت به مسائل و مشکلات آموزش و پرورش احساس مسئولیت کنند و برای حل آن‌ها به کمک نظام تعلیم و تربیت بیایند.

در ادامه این جلسه ماده واحده «شرایط و شایستگی‌های جذب داوطلبان ورود به آموزش و پرورش» بحث و بررسی شد و کلیات آن به تصویب رسید و ادامه بررسی آن به جلسه آینده این شورا موکول شد.

اشتراک گذاری در telegram
تلگرام
اشتراک گذاری در whatsapp
واتساپ
اشتراک گذاری در email
ایمیل
اشتراک گذاری در twitter
توئیتر
اشتراک گذاری در facebook
فیسبوک
اشتراک گذاری در print
چاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا